17-10-2021 OJC Rosmalen 11 - Alem 4 2 - 6

OJC Rosmalen 11 - Alem 4   2-6    (1-1)

Alem 4 pakt zege in tweede helft

Alem 4 had voor rust constant de bal en was ook in de tweede helft de bovenliggende partij.
Via een slinkse stuitbal maakte Wilbert van Boxtel 1-0, terwijl OJC vlak voor rust door een makkelijk gegeven penalty langszij kwam.
In de tweede helft beoordeelde Alem-doelman Lucas Steenbekkers een bal verkeerd, waardoor OJC geheel tegen de verhouding in op voorsprong kwam. Lang kon OJC Rosmalen 11 niet van de voorsprong genieten, want al snel trok Koen de Leeuw de stand weer gelijk en via Elies Grandia, Rick Leerintveld en Tim Hanegraaf werd de Rosmalense ploeg op een onoverbrugbare 2-5 achterstand gezet. Het slotakkoord kwam op naam van Alex Steenbekkers en hij zorgde zo voor afgetekende cijfers op het scorebord: 2-6.

Een mooi succes voor interim-coach Niek van Lent die de zieke Stan Schreuders verving.