15-05-2024 Alem 3 - Hedel 3 2 - 2

Alem 3 - Hedel 3    2-2    (1-0)

Onbesliste strijd tussen Alem 3 en Hedel 3

Op een regenachtige woensdagavond stonden Alem 3 en Hedel 3 tegenover elkaar op het voetbalveld, met als eindresultaat een gelijkspel van 2-2. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Alem 3.

De wedstrijd begon onder ongebruikelijke omstandigheden, aangezien het wedstrijdsecretariaat was vergeten een scheidsrechter aan te stellen. Gelukkig nam Piet van Boxtel, een toeschouwer, de verantwoordelijkheid op zich om het duel te leiden, onder uitdagende omstandigheden vanwege het natte veld, waarmee beide elftallen te weinig rekening hielden.

Alem 3 nam aanvankelijk de leiding met een doelpunt, uit een corner wist Robert-Jan Hofman in samenwerking met de Hedelse verdediging de bal in het doel te werken. In de tweede helft vergrootte Elies Grandia de voorsprong van Alem 3 door de bal overtuigend achter de Hedelse keeper te schieten.
Hedel 3 toonde veerkracht en kwam terug in de wedstrijd. Robert-Jan Hofman, zij het ongelukkig, scoorde een eigen doelpunt, waardoor Hedel 3 de achterstand verkleinde tot 2-1.
Een vervelend moment vlak voor tijd toen, door op het gladde veld ongelukkig en te wild inkomen van Jeroen Bakker, een Hedel speler behoorlijk geblesseerd raakte en arbiter Van Boxtel niets anders kon doen dan Bakker de rode kaart tonen. In de resterende minuten werd de Hedelse druk Alem te machtig en viel in de laatste minuut door een venijnig schot de verdiende gelijkmaker en zo kon het tot nu toe puntloze Hedel 3 hun eerste punt in deze competitie schrijven.

Robert-Jan Hofman
Elies Grandia