23-04-2023 Alem 3 - HRC'14 4 7 - 2

Alem 3 -HRC'14 4    7-2    (1-1)

Gijs Sars schittert in doelpuntenfestijn bij afscheid Joop Kollenburg

Op deze zonovergoten zondagmiddag stond de wedstrijd tussen Alem 3 en HRC'14 4 op het programma. Een bijzondere wedstrijd, want deze stond in het teken van het afscheid van Joop Kollenburg, die na maar liefst 47 jaar actieve dienst stopt met voetballen. Na de wedstrijd werd hij dan ook uitgebreid in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn jarenlange inzet.
In de eerste helft leek het erop dat het afscheid van Joop Kollenburg geen extra impuls gaf aan Alem 3, want er werden veel kansen gemist. Zelfs Joop Kollenburg, die in deze wedstrijd zijn laatste speelminuten zou maken, wist het net niet te vinden en moest zich na een half uur spelen laten vervangen met een spierblessure. Tegen de verhoudingen in kwam HRC'14 op voorsprong, maar gelukkig wist Gijs Sars nog voor rust de gelijkmaker te maken.

Na rust kwam Alem 3 goed uit de startblokken en binnen twee minuten stond het al 3-1. Hidde Kollenburg, die de aanvoerdersband over had genomen van zijn vader, maakte de 5-1. Maar de grote man van de wedstrijd was Gijs Sars. Hij was maar liefst vijf keer trefzeker en zorgde daarmee voor het doelpuntenfestijn. Wilbert van Boxtel maakte het tweede doelpunt voor Alem 3. HRC'14 scoorde nog eenmaal tegen, maar het mocht niet baten. Het was naast Joop Kollenburg de middag van Gijs Sars en Alem 3 won deze wedstrijd met maar liefst 7-2.

Al met al een mooie en bijzondere wedstrijd, waarin afscheid werd genomen van een clubicoon.

Bekijk meer wedstrijdfoto’s van Alem 3 - HRC'14 4
 via deze link