13-11-2022 RKVSC 3 - Alem 3 2 - 1

RKVSC 3 - Alem 3    2-1    (1-0)

Derde verlies op rij voor Alem 3

Tot diep in de tweede helft had Alem 3 nog steeds het idee de wedstrijd winnend te kunnen afsluiten. Alem had verreweg het meeste balbezit en voetbalde de kansen bij elkaar. Maar daar waar Alem 3 in de afwerking faalde, daar scoorde RKVSC 3 hun doelpunten.

Alem 3 begon vandaag in een 3-4-3 opstelling maar begon veel te slap aan de wedstrijd. RKVSC 3 kwam op 1-0 voorsprong door een niet onhoudbaar afstandschot. Vervolgens is Alem 3 de bovenliggende partij met 80% balbezit. Een foute pass terug zet de spits van Velddriel vrij voor de goal: 2-0.
In de 2e helft wordt er door Alem 3 te gehaast en te weinig gevoetbald. Niek van Lent maakt nog wel de 2-1 aansluitingstreffer, maar verder komen de oranjehemden niet.

RKVSC
RKVSC