25-09-2022 Hedel 3 - Alem 3 3 - 3

Hedel 3 - Alem 3    3-3    (2-2)

Alem 3 verspeelt onnodig punten in Hedel

Alem 3 begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd en ondanks veelvuldig balbezit, stond een efficient spelend Hedel 3 al na 15 minuten op een 2-0 voorsprong.
Nog voor rust repareerden de oranjehemden de opgelopen achterstand door doelpunten van Niek van Lent en Tom van Geffen.

Na rust kwam Hedel 3, door slap ingrijpen van de Alemse defensie, uit een van hun schaarse counters weer op voorsprong. Nogmaals kwam Alem 3 terug van een achterstand, Gijs Sars tekende voor de 3-3 eindstand.

Alem 3 ging vandaag slecht met de kansen om en had er voor de Alemse ploeg veel meer ingezeten. "We hadden hier gewoon moeten winnen," sprak Wilbert van Boxtel na afloop duidelijke taal. "We hadden 70% balbezit in de wedstrijd en we kregen veel kansen waar we veel meer mee hadden kunnen doen. Ik zie het dan ook zeker niet dat we een punt hebben gered."

Niek van Lent
Tom van Geffen