21-05-2023 TEC 2 - Alem 2 7 - 0


Verslag:
TEC 2 - Alem 2    7-0    (2-0)

TEC walst over Alem 2 heen met een 7-0 overwinning


Interim coach Stan Schreuders liet zich de Poolse worst goed smaken

Een ongelijke strijd vanochtend op het voetbalveld tussen TEC en Alem 2, waarbij de einduitslag van 7-0 de totale dominantie van de thuisploeg weerspiegelde. De ruststand van 2-0 gaf al een duidelijke indicatie van de kloof in kwaliteit tussen beide teams.

Met slechts 12 spelers in de gelederen was Alem 2 gedwongen om voornamelijk defensief te opereren. Het was een wedstrijd waarin ze weinig ruimte kregen om hun eigen spel te spelen en beperkt werden tot slechts één schamele doelpoging. De doelman van TEC hoefde nauwelijks in actie te komen en zijn tenue kon opgevouwen zo weer de kast in.

Helaas ontbrak trainer Hans Brekelmans, die nog herstellende is van zijn zware val van vorige week. Zijn vervanger, coach Schreuders, slaagde er niet in om het tij te keren en leverde een teleurstellende prestatie af. Desalniettemin wist hij zichzelf na de wedstrijd te troosten met de Poolse worst die hij van de tegenstander had ontvangen.

Na een zwaar seizoen is Alem 2 blij dat ze de eindstreep hebben gehaald. Het is tijd om te hergroeperen en zich voor te bereiden op nieuwe seizoen.

Doelpunten:

04e Minuut
1-0
TEC
21e Minuut
2-0
TEC
51e Minuut
3-0
TEC
54e Minuut
4-0
TEC
68e Minuut
5-0
TEC
76e Minuut
6-0
TEC
81e Minuut
7-0
TEC


Bron: Rob van Boxtel / Verslag: Piet van Boxtel