03-03-2024 Alem 2 - HRC'14 2 8 - 0

Alem 2 - HRC'14 2    8-0    (1-2)

Alem 2 heer en meester

Alem 2 liet geen spaan heel van buurman HRC'14 2 in een eenzijdige wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd toonde Alem 2 hun superioriteit, met al binnen tien minuten een doelpunt van Jorick van Groeningen. Dit werd snel gevolgd door treffers van Paul Brekelmans en Kevin Broekmeulen, waardoor Alem 2 met een comfortabele 4-0 voorsprong de rust in ging.
De tweede helft bracht geen verlichting voor HRC'14 2, aangezien Alem 2 hun aanvallende druk handhaafde. Mees van Mil en Gijs Sars voegden elk een doelpunt toe aan het scorebord, terwijl Kevin Broekmeulen zelfs een hattrick voltooide met twee doelpunten kort na elkaar.
Met deze overtuigende prestatie verstevigde Alem 2 zijn positie op de ranglijst.