29-10-2023 DSC 3 - Alem 2 1 - 4

DSC 3 - Alem 2    1-4    (0-0)

Alem 2 boekt overtuigende zege na sterke tweede helft

De derby tussen DSC 3 en Alem 2 eindigde in een 1-4 overwinning voor Alem 2. DSC 3 had in de eerste helft de overhand, maar beide teams kwamen niet tot scoren. Na de rust nam Alem 2 het initiatief en zette een sterke prestatie neer.
Kevin Broekmeulen opende de score voor Alem 2, waarna DSC 3 gelijkmaakte. Na een gele kaart voor DSC, waardoor het met tien man speelde, profiteerde Gijs Sars met twee opeenvolgende doelpunten en Kevin Broekmeulen vergrootte de voorsprong nog naar 1-4.

Een opvallend moment bij een 0-0 stand was de sportieve actie van Ton Burg van DSC 3. Tijdens een veelbelovende aanval van DSC liep Rombout van der Steen een hamstringblessure op. Ondanks de kans om alleen op de keeper af te gaan, besloot Ton Burg de aanval af te breken, een super sportief gebaar in het heetst van de strijd.