03-09-2023 CHC 2 - Alem 2 2 - 7

CHC 2 - Alem 2    2-7    (0-4)

Alem 2 goed uit de startblokken

Alem 2 heeft vandaag een overtuigende overwinning behaald in de bekerwedstrijd tegen CHC 2, met een einduitslag van 2-7. De eerste helft was duidelijk in het voordeel van Alem, met een ruststand van 0-4. Jeffrey Kollenburg opende de score gevolgd door doelpunten van Job Steenbekkers en Emiel de Rouw, die zelfs twee keer wist te scoren.
In de tweede helft ging Alem 2 door met hun dominante spel, waarbij Kevin Broekmeulen het net vond voor twee opeenvolgende doelpunten, wat de voorsprong vergrootte tot 0-6. CHC 2 slaagde erin om twee dubieuze penalty's te benutten: 2-6.
Het slotpunt van de wedstrijd werd echter opnieuw door Alem gemaakt, met Kevin Broekmeulen die zijn hattrick voltooide in de 95e minuut.
NB. Dean van den Boogaard, de doelman van Alem 2, speelde een uitstekende wedstrijd.