12-03-2023 Alem 1 - Margriet 1 2 - 2


Verslag:
Alem 1 - Margriet 1    1-2    (0-1)

Zuur verlies in blessuretijd voor AlemHet piepkleine Alem met 672 inwoners ontving voetbalclub Margriet uit Oss, dat 1100 leden heeft. Een ongelijke strijd, maar Alem boog pas in de extra tijd toen Margriet wat gelukkig op 1-2 kwam.
Een gelijkspel was verdiend geweest. In de extra tijd viel in het strafschopgebied van Alem een bal ongelukkig op de rug van Lars Steenbekkers, waarna een speler van Margriet de winnende treffer binnenschoot. De ploeg uit Oss pakte daarmee de periodetitel en vierde natuurlijk hun feestje.
Voor het eerst dit seizoen moest Alem-trainer Ben Hoek zijn spelers in de kleedkamer uit een dalletje trekken. “Deze jongens werken elke week zo hard voor een resultaat. Tegen een kampioenskandidaat als Margriet hadden wij recht op een punt. Als dat dan niet lukt, doet dat pijn bij die gasten. Ze zaten er echt doorheen. Dat snap ik ook wel.”
Alem kwam na een achterstand door een treffer van Lars Steenbekkers langszij. Het verlies deed pijn, maar Hoek verwacht dat Alem er niet rechtstreeks uitvliegt. “Wij gaan zondag naar SBC. Een week later komt DSC op bezoek. Ik heb de indruk dat het daar niet echt lekker loopt.”Avanti’31 en Nooit Gedacht maken periodedromen kapot, Margriet gelukkige derde.

Margriet pakte door de overwinning uit in Alem (1-2) de tweede periodetitel en verzekert zich zo van de play-offs. Vanwege de verliespartijen van SBC en Den Dungen kon Margriet alsnog dat ticket verzilveren.
Bekijk meer wedstrijdfoto’s van Alem - Margriet
 via deze link

Foto's © 2023 v.v. Alem - Piet van BoxtelDoelpunten:

19e Minuut
0-1
Dion van den Elzen
58 Minuut
1-1
Lars Steenbekkers
92e Minuut
1-2
Joey Schuurmans