10-09-2023 Wadenoijen 1 - Alem 1 0 - 3

Wadenoijen 1 - Alem 1    0-3    (0-2)

Alem wint van Wadenoijen in verzengende hitte

Alem na 0-3 winst bij Wadenoijen met anderhalf been in tweede ronde bekertoernooi

Alem deed wat het moest doen tegen Wadenoijen en won met 0-3. Mart van Boxtel scoorde twee doelpunten voor rust en voegde er nog een derde aan toe in het laatste fluitsignaal.
Keeper Les Cleven van Alem liet zijn kwaliteiten zien met twee knappe reddingen in één-op-één situaties. Na de rust leek de energie wat af te nemen, begrijpelijk gezien de omstandigheden, maar Alem behield de controle.
Toch een knappe en verdiende overwinning voor een voetballend beter Alem, ondanks de zware weersomstandigheden en het klasseverschil met de tegenstander.

REGIO-VOETBAL
Alem won met 0-3 bij Wadenoijen en gaat vrijwel zeker in de koker voor de loting van de tweede ronde van de KNVB-beker.
De totale productie staat op naam van Mart van Boxtel. Opmerkelijk is dat Mats Steenbekkers in alle gevallen de assist verzorgde. In de tweede minuut was het al raak. De tweede treffer viel binnen tien minuten en die stand bleef heel lang op het bord staan.
“Ik ben blij met deze zege en omdat HRC’14 ruim bij Ophemert verloor, staan wij goed los. Door het doelsaldo van plus zeven op de concurrentie, mag het niet meer misgaan”, laat Alem-trainer John Cornelissen weten. Zondag komt HRC’14 bij Alem op bezoek.

Les Cleven, Lars Steenbekkers, Boris Snijers (Milan Witteveen) , Daan Snijers (Paul Brekelmans), Luuk Bakker (Bradley Donks), Mart van Boxtel, Hans van den Boogaard, Mats Steenbekkers, Jens Steenbekkers, Martijn Leerintveld (Jorick van Groeningen), John Bakker