Cornelissen: ‘Volgend seizoen doorbouwen’

John Cornelissen heeft voor een seizoen bijgetekend bij Alem. De voormalig assistent van Schijndel en OJC Rosmalen staat momenteel voor het eerst op eigen benen en heeft na een wat moeizame beginperiode de boel inmiddels goed op de rit bij de derdeklasser.

“Het was niet lastig om na vier maanden al te besluiten om te verlengen”, vertelt Cornelissen aan 073voetbal. “Mooie club, met een goede groep spelers. Het vertrouwen was er wederzijds. Ook de club ziet dat het team groeit en mooie resultaten boekt. Mooi om te zien dat jonge spelers zichzelf goed ontwikkelen en wat oudere spelers zelfs aan hun tweede jeugd bezig zijn. We trainen lang en hard en dat merk ik nu ook richting de winterstop.”

Linkerrijtje
Alem pakte in de afgelopen 6 wedstrijden maar liefst 13 punten. De doelstelling is desondanks nog steeds directe handhaving. “Met het gemiddelde van de afgelopen weken – toen we compleet waren – hebben we alle vertrouwen dat dat moet lukken. En volgend seizoen; dan gaan we doorbouwen. We moeten een stabiele derdeklasser worden, die in het linkerrijtje speelt.”