Opknapdag 2018

Afgelopen zaterdag 16 juni is onze jaarlijkse opknapdag weer gehouden.
Onder toezicht van Peter van Boxtel, heeft een klus-team van zo'n 14 personen, (een teleurstellende opkomst!) de kantine eens grondig onder handen genomen.

Clubgebouw grondig onder handen genomen

Er werd flink aangepakt en hierdoor konden er aardig wat klussen geklaard worden.
Zo werd het plafond van de kantine gereinigd van een meer dan 25 jaar oude laag nicotine.
En ook de vloertegels in de kantine en kleedlokalen, keuken en bestuurskamer werden machinaal geschrobd.
De wandtegels in de kleedkamers werden grondig schoongemaakt, waarvoor dank aan Martien Toonen, die deze lastige klus op zich had genomen.
In de tussentijd werden bij v.v. Woudrichem lichtmasten opgehaald, waarvan de intentie is om ze te gebruiken om het hoofdveld te verlichten.

Er was voor de hongerige werkers gezorgd voor een voedzame lunch van kroket en frikandel. Na deze voor het grootste deel verorberd te hebben, werd na de middag het Alemse clubhuis weer ingeruimd.

Namens de voetbalvereniging:

Alle klussers Bedankt !!!

Kijk hier voor meer foto's

Foto's   © 2018 Piet van Boxtel - v.v. Alem