90-Jarig jubileum uitgesteld

Door de coronacrisis is het voetbalseizoen abrupt gestopt. Natuurlijk is dat heel erg jammer voor alle voetballers en supporters van onze club. Extra zuur is het voor de spelers en leiding van ons eerste elftal, want wellicht had er dit seizoen wel promotie naar de 3e klasse ingezeten. Wij begrijpen en respecteren echter de besluiten van de overheid; gezondheid gaat voor alles!

Op dinsdag 21 april heeft de regering enkele versoepelingen doorgevoerd. Dat betekent dat kinderen in de basisschool-leeftijd vanaf 29 april weer in groepsverband mogen trainen, en recreatieve wedstrijdjes spelen. Helaas is trainen bij VV Alem vooralsnog niet mogelijk omdat de velden in onderhoud zijn.

Onze club hoopte eind augustus haar 90e verjaardag te vieren. De jubileumcommissie heeft, ook tijdens de coronacrisis, hard gewerkt om een mooi jubileumprogramma samen te stellen. De bedoeling was om van 27 t/m 30 augustus 2020 dit jubileum samen met alle leden te vieren. Helaas zijn we nu genoodzaakt om de viering van dit jubileum uit te stellen naar 2021. Een precieze datum hiervoor is nog niet bekend, maar dat zal vermoedelijk eind augustus 2021 zijn.

Het bestuur van VV Alem hoopt dat de coronaperikelen gauw voorbij zijn en dat we daarna weer lekker kunnen voetballen en elkaar in goede gezondheid weer kunnen ontmoeten op ons sportpark.

Namens het bestuur van VV Alem,

Gerard van Mook,