Proosten op 2020

Afgelopen zondag 5 januari 2020 hield vv Alem haar Nieuwjaarsreceptie.
De receptie werd voorafgegaan door een "snert" toernooi, waarin de spe(e)l(st)ers van alle senioren-elftallen door elkaar gemixed de strijd met elkaar aanbonden...

Het sportieve voetbaltoernooi werd beslist op doelsaldo. Een compliment voor de "team-indelers", alle teams wonnen twee wedstrijden en verloren er ook twee.
Hoofd-scheidsrechter Ben Hoek reikte de 1e prijs uit aan winnend captain Nikki Theuwis.

Voorzitter Tonny van Lent haalde in zijn toespraak de meest belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar aan. Daarna roemde hij de vele vrijwilligers die telkens weer bereid zijn zich in te zetten voor de club en maakte hij bekend dat Alem dit jaar van 27 tot en met 30 augustus het 90-jarig bestaan van de club groots zal vieren.

Tijdens de gezellige en druk bezochte Nieuwjaarsreceptie werden negen jubilarissen (Jorge Reuvers, Gerwin van der Burg, Martien Toonen, Chris van Hezik, Hannes van Boxtel, Piet van Boxtel, Wim van Kessel, Wim van Oss en Cor Steenbekkers) in het zonnetje gezet ter gelegenheid van hun respectievelijk 25, 40, 50, 60 en 70-jarige lidmaatschap.
Helaas konden Jorge Reuvers, Hannes van Boxtel, Wim van Kessel en Wim van Os vanwege vakantie en medische problemen niet op de receptie aanwezig zijn. Alle mannen hebben in de loop van de week hun jubileum-speld alsnog ontvangen uit handen van voorzitter Tonny van Lent en secretaris Gerard van Mook.

Kantinebeheerder Huub Mombers verdeeld de erwtensoep

Nieuwjaarstoespraak van voorzitter Tonny van Lent

Gerwin van der Burg (40 jaar lid) en Martien Toonen (50 jaar lid)

Chris van Hezik (60 jaar lid) en Piet van Boxtel (70 jaar lid)