Nieuwjaarsreceptie 2019

Gezellige nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Voorzitter Tonny van Lent haalde in zijn toespraak de meest belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar aan. Daarna roemde hij de vele vrijwilligers die telkens weer bereid zijn zich in te zetten voor de club en maakte hij bekend dat Ben Hoek aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Alem is.

Frans Sterrenburg, ambassadeur van de KNVB, reikte tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, de Zilveren KNVB-waarderingsspeld uit aan Stan Schreuders en Niels Steenbekkers.

Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie werd een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ter gelegenheid van hun 25, 40 en respectievelijk 50-jarige ononderbroken lidmaatschap.

KNVB ambassadeur Frans Sterrenburg

KNVB official Frans Sterrenburg reikt de zilveren speld uit aan Stan Schreuders en Niels Steenbekkers

Jubilarissen 25 jaar lidmaatschap: Danny Wuits, Koen de Leeuw, Dennis van Mook, Bart van Lent
en (niet op de foto) Jacco Bogers

Jubilarissen 40 jaar lidmaatschap: Arco Bogers en Wim Steenbekkers
en (niet op de foto) Marc van Boxtel en Patrick Steenbekkers

Secretaris Gerard van Mook heeft lovende worden voor Louis Steenbekkers, Jack Bogers en Tonny van Lent. Trouwe leden die al 50 jaar hun contributie betalen en het verdienen om in het zonnetje te worden gezet

Bloemen en de spelden op de revers maakten de huldiging compleet.

Kijk hier voor meer foto's van de nieuwjaarsreceptie
Foto's 2019   © v.v. Alem - Piet van Boxtel