v.v. Alem Penalty-Bokaal 2018
Spannende finale Penaltybokaal


De Jan van Boxtel Penaltybokaal


Kyan van Ballegooijen winnaar 9e editie van de Jan van Boxtel Penaltybokaal. Hij volgt daarmee zijn zus Britt op, die vorig jaar de prestigieuze prijs won.

De jaarlijkse penalty bokaal werd weer gehouden onder uitstekende weersomstandigheden.
Een opkomst van ongeveer 60 jeugdleden van Alem en RKVSC, die zich konden uitleven op de keeper van de "GeelBlauwen", RKC Waalwijk, Jordy Deckers (AZ Alkmaar, Telstar, AFC Ajax, SBV Excelsior, VVV Venlo, Ermis Aradippou (Cyprus), FC Oss, RKC Waalwijk).
Geassisteerd door Tom van Geffen (Alem, Nivo Sparta, DSC), Daav van Mil (Alem) en Bouke Steenbekkers (Alem, GVV'63, Almkerk, Alem).

Er waren diverse prijzen te winnen. Per team en later waar het echt allemaal om draait de
JAN VAN BOXTEL PENALTY BOKAAL.
Veel publiek omzoomde het hoofdveld om dit spektakel te aanschouwen.

Het was een waar gevecht waarbij een serie van vijf penalties werd gespeeld, wat uiteindelijk tot één winnaar per team moest leiden.
Na deze spannende voorronden bereikten Liesje van Doorn (JO7), Esmee Le-Ruet (JO9-2), Kyan van Ballegooijen (JO9-1), Toon van Oers (JO11), Tom van Oers (JO13) en Daan Bouman (JO15) de finale. De dames en heren moesten het opnemen tegen gastkeeper Jordy Deckers. Deze was duidelijk niet van plan iets weg te geven.

Een goede traptechniek is een kostbaar bezit voor een voetballer en Kyan van Ballegooijen toonde aan dat hij daar over beschikt. Afgelopen woensdag werd hij de terechte winnaar van de Jan van Boxtel Penalty Bokaal.

Ook dit jaar reikte Mien van Boxtel de vooraanstaande prijs persoonlijk uit.

Kijk hier voor meer foto's

Foto's   © 2018 Piet van Boxtel - v.v. Alem