Alemse verenigingsman Ben Broekmeulen overleden

Ben Broekmeulen uit Alem is overleden. Eerder deze week werd hij, tijdens werkzaamheden in de Brabanthallen in Den Bosch, getroffen door een hartaanval. Broekmeulen is 64 jaar geworden.

Brigit Groeneveld

(Foto: v.v. Alem - Piet van Boxtel)

Het Maasdorp treurt om het verlies van Broekmeulen. Hij was een bekende figuur in het dorp en heeft veel betekend voor de Alemse gemeenschap. Hij was ruim 45 jaar bestuurslid van Voetbalvereniging Alem, waarvan zestien jaar voorzitter. Medio 2015 stopte hij met zijn bestuursfunctie en bij die gelegenheid werd hij wegens zijn grote verdiensten benoemd tot erevoorzitter.

Fanfare
Naast zijn vrijwilligerswerk voor de voetbalclub was Broekmeulen in het verleden zestien jaar actief als bestuurslid bij het R.K. Onderwijs Bommelerwaard. Sinds 1980 was hij lid van de optochtcommissie van het Alemse carnaval. Ook maakte hij als muzikant decennia lang deel uit van Fanfare Alem en van de ‘Bloas en Boem Band’.

De uitvaart van Broekmeulen is woensdag 10 januari.