Angelo's Testimonial (huldeblijk, eerbewijs)

Angelo Verhoeven geniet van afscheidswedstrijd

Vrijdag 30 juni stond MOSA'14 in het teken van het afscheid van clubicoon Angelo Verhoeven.
Na 30 jaar stopt Angelo met zijn activiteiten als vrijwilliger. Hij heeft in die tijd talloze activiteiten georganiseerd en was o.a. voorzitter van de sponsorcommissie. Hij speelde ook jaren als actief voetballer, na een korte periode in het 1e, vooral in het 2e elftal.
Het bestuur van MOSA'14 heeft hem vanwege zijn vele verdiensten een afscheidswedstrijd aangeboden.

Na zijn verhuizing naar Alem combineerde Angelo het vrijwilligerswerk bij OVC'63 en later MOSA'14 met een bestuursfunctie en jeugdtrainerschap bij v.v. Alem.
Vanwege drukke werkzaamheden en een nieuwe baan heeft Angelo besloten om te stoppen met zijn activiteiten voor MOSA'14.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Angelo toegesproken door MOSA'14 voorzitter Bert van de Burght en werd Angelo's eigen reclamebord onthuld.

Om 19.00 uur was de aftrap van de wedstrijd van tweemaal 40 minuten tussen 'n MOSA'14 sterren team en een "over de Maas" Alems elftal. Bij beide teams speelde Angelo een helft mee. Vrienden, bekenden en familie waren gekomen om de wedstrijd op te luisteren.

Na de wedstrijd was er ter ere van Angelo een feestje in aanwezigheid van alle voetballers, vrienden, familie en bekenden. Tijdens het feest werd Angelo nog volop in het zonnetje gezet en ontving o.a. een mooi ingelijst shirt van MOSA'14.

De in Alem wonende Oijenaar genoot van de sfeer, was duidelijk geŽmotioneerd en kon zich geen mooier afscheid wensen.

Meer Foto's van de Uitzwaai-wedstrijd

Foto's © v.v. Alem - Piet van Boxtel