v.v. Alem Penalty-Bokaal 2017
Britt van Ballegooijen schrijft verrassend de 8e editie van de Jan van Boxtel Penaltybokaal op haar naam. Zij volgt daarmee Jannick van der Pijl op, de winnaar van vorig jaar.

De jaarlijkse penalty bokaal werd weer gehouden onder uitstekende weersomstandigheden.
Een opkomst van ongeveer 50 jeugdleden van Alem en RKVSC, die zich konden uitleven op de oud-keeper van o.a. Feyenoord en PSV Edwin Zoetebier, geassisteerd door Tom van Geffen (Alem, Nivo Sparta, DSC) en Kristian Gjeregji (RKVSC).
Er waren diverse prijzen te winnen. Per team en later waar het echt allemaal om draait de JAN VAN BOXTEL PENALTY BOKAAL.
Veel publiek omzoomde het hoofdveld om dit spektakel te aanschouwen.

Het was een waar gevecht waarbij een serie van vijf penalties werd gespeeld, wat uiteindelijk tot één winnaar per team moest leiden.
Na spannende voorronden bereikten Mees van Oers (JO7) Bas van den Bighelaar (JO9), Britt van Ballegooijen (JO11), Joe Verhoeven (JO13) en Thomas van den Berk (JO15) de finale. De dame en heren moesten het opnemen tegen gastkeeper Edwin Zoetebier. Deze was duidelijk niet van plan iets weg te geven.

Britt van Ballegooijen was het meest trefzeker en zij werd de verrassende maar ook terechte winnaar van de Jan van Boxtel Penalty Bokaal.

Onder luid applaus reikte Mien van Boxtel ook deze editie de prestigieuze prijs persoonlijk uit.


De Jan van Boxtel PenaltybokaalKijk hier voor meer foto's

Foto's   © 2017 Piet van Boxtel - v.v. Alem