v.v. Alem MUDRUN 2017

Maar liefst 200 fanatiekelingen deden hemelvaartsdag 25 mei mee met 1e v.v. Alem Mudrun en steunden daarmee ook KWF Kankerbestrijding. Het parcours vol hindernissen, lag rond het sportpark de Oude Maas.

De reacties waren unaniem positief, zowel van deelnemers als van publiek.

Heel veel dank voor alle medewerking die iedereen heeft verleend aan deze prachtige geslaagde dag. Met z'n allen hebben we er een topdag van gemaakt en de v.v. Alem MUDRUN flink op de kaart gezet. Wat hebben we genoten.

Names de organisatie willen we nogmaals alle sponsoren, donoren, vrijwilligers, deelnemers en toeschouwers bedanken.
Dankzij deze mensen is de eerste V.V. Alem Mudrun een succes gebleken voor zowel voetbalclub, als voor de strijd tegen kanker middels een donatie aan het KWF.

De actiepagina van het KWF staat nog open en er kan nog gedoneerd worden via;

Er zijn nog prijzen van de loterij over:

De volgende nummers kunnen nog worden opgehaald tot 3 juni.
67, 463, 483, 495, 636, 702, 861, 866, 935, 940, 943 en 968.

Graag contact opnemen met Cor van Heel; 06-1213 4820

Activiteitencommissie v.v. Alem

DE MUDRUN, EEN NIEUWE TRADITIE IN ALEM? DE VOETBALVERENIGING ZIET HET WEL ZITTEN

Het doel was een opbrengst van 1.300 euro, maar de teller voor KWF Kankerbestrijding stond gisteravond al op 1.850 euro. Goed idee dus van vv Alem, die MudRun.
IRIS VAN IERSEL

Telkens weer die rommelmarkt; het werd tijd voor iets anders, vonden ze bij voetbalvereniging Alem. En dat werd de MudRun. "De rommelmarkt leverde relatief weinig geld op", zegt Rick Leerintveld, speler en lid van de activiteitencommissie. "Dat terwijl we er ontzettend veel werk in stopten. Via Naci Cebem van NC Fit werden we gekoppeld aan een Velddrielse familie. Daar was ziekte in het spel en zij wilden graag iets doen voor KWF Kankerbestrijding. Op die manier ontstond de samenwerking."

In overleg ging de club kijken naar de mogelijkheden voor een mudrun. "Dit soort evenementen is tegenwoordig heel populair. Dat zien we ook terug in het aantal aanmeldingen. Binnen korte tijd zaten we helemaal vol, terwijl we niet wisten wat we de eerste keer konden verwachten. We moesten zelfs een stop zetten op de aanmeldingen. We hadden vooraf gehoopt dat er honderd mensen zouden meedoen, dus we zijn meer dan tevreden. We hebben ook alles in huis om er een succes van te maken. De locatie is ideaal, zo naast het bos en de Maas."

De MudRun in Alem bestond gisteren uit een parcours van ongeveer drie kilometer. Onderweg moesten de deelnemers onder andere door een modderbad ploeteren en over obstakels klimmen. Om het veilig te laten verlopen, vertrokken de deelnemers in kleine groepjes. Een enkeling ging voor een tweede of zelfs derde rondje, anderen hielden het bij 'een rondje voor het plezier'.

Sharon, Roxanne, Kimberly, Cynthia en Allisha vormden samen team Hennies Angels. "We doen voornamelijk mee voor het goede doel. Vooraf hebben we ook niet getraind. Het is vooral mooi dat het evenement is gekoppeld aan het KWF. Een klein dorp als Alem kan toch nog heel wat bereiken."

Er werd een speciale internetpagina aangemaakt bij het KWF Kankerfonds.
Het doel van de vereniging was een opbrengst van 1.300 euro, maar de teller stond gisteravond al op 1.850 euro. "Een klein deel van de opbrengsten van het evenement gaan naar de club, maar het grootste deel is voor het KWF", aldus Leerintveld. "De opbrengsten van de collecte en de loterij gaan bijvoorbeeld volledig naar het goede doel."

De vereniging ziet een volgende editie van de MudRun wel zitten. "We weten hoe we het moeten opzetten en hebben de materialen en enthousiaste vrijwilligers snel bij elkaar kunnen verzamelen. Het draaiboek ligt in principe klaar, maar we moeten nog kijken of we het jaarlijks gaan herhalen of om de twee jaar."

Foto's van de v.v. Alem MUDRUN - DEEL 1

Foto's van de v.v. Alem MUDRUN - DEEL 2