v.v. Alem sponsoravond 2017
Op woensdag 24 mei, het einde van een succesvol seizoen, waren er een groot aantal sponsors en bestuurders aanwezig op de door de sponsorcommissie georganiseerde avond.
Om 19.00 uur druppelden de eerste gasten binnen en kon er onder het genot van koffie met gebak vast wat worden bijgepraat. Om ca. 19.45 uur opende de voorzitter van de sponsorcommissie Angelo Verhoeven het officiŽle gedeelte. Met zijn openingsspeech heette hij iedereen van harte welkom en verwoorde hij het belang van sponsoring voor de vereniging.

Vijf restaurateurs (m.n. In Petto, Brandend Zand, Eetcafť de Maas, Tonny van Lent groente en fruit en Ruud & Chantal Gremmee) gaven de avond kleur en lieten de aanwezigen genieten van heerlijke cullinaire hoogstandjes.

Tijdens de sponsoravond kon door de gasten op een drietal schermen de finale van de Europaleague tussen Ajax en Manchester United worden gevolgd.
Mooie woorden voor de Alemse sponsorcommissie waren er van Joop Kollenburg, CEO van hoofdsponsor Ecoser-IT.

Het bleef nog lang gezellig op sportpark de Oude Maas waarbij de organisatie kan terugkijken op een bijzonder geslaagde avond.Meer foto's van de sponsoravond

Foto's © v.v. Alem - Marlene van Boxtel / Piet van Boxtel