KAMPIOENSWEDSTRIJDEN

KAMPIOENSWEDSTRIJDEN:
ALEM 2 - GVV 2 : 1-1
OJC ROSMALEN VR4 - Alem VR1 : 1-6

Alem 2 en Alem VR1 zijn kampioen !!

Alem 2 bekroonde het seizoen door het ontbrekende punt te halen in de thuiswedstrijd tegen GVV 2.
De thuisploeg kroonde zich met de 1-1 eindstand tot kampioen van de 4e klasse 413.
"We zijn blij, opgelucht en trots", spreekt trainer Stan Schreuders. Volgens de oefenmeester ging Alem 2 gebukt onder de druk van de kampioenswedstrijd. "We speelden zeker niet groots. Het idee dat we feest konden vieren bij tenminste een punt speelde mentaal wel een rol."
Halverwege stond de 1-1 eindstand al op het bord. Namens Alem 2 scoorde Jeffrey Kollenburg.

Na Alem 2 is ook Alem VR1 kampioen. Alem VR1 deed zondag wat het het hele seizoen al deed: winnen. Ons damesteam pakte een historische titel in de 5e klasse 859. Dit gebeurde door in Rosmalen, OJC Rosmalen VR4, met 1-6 te verslaan.
Een geweldig succes voor de meiden van trainster Judith van Doremaele.

BBQ Kampioenen

Kijk hier voor meer foto's
Foto's © v.v. Alem - Piet van Boxtel