11-03-2012 Teisterbanders DA2 - Alem DA1 6 - 2

Verslag:

Teisterbanders DA2 - Alem DA1   7-2    (2-2)

Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw, drie punten, kom maar gauw! Vandaag op naar de Teisterbanders. In ons achterhoofd denken we allemaal nog aan de laatste wedstrijd die we tegen deze ploeg speelden. Na 2-0 voor te hebben gestaan verloren we in de laatste tien minuten nog met 2-3. Vandaag zijn we dus extra gemotiveerd om te gaan winnen! Het moet kunnen, want ondanks een aantal (lichte) blessures hebben we een goede basis op het veld staan. De speelsters zijn er klaar voor, de bankzitters zijn er klaar voor (ze starten een lekker muziekje en pakken de zonnebrandolie erbij), nu de scheidsrechter nog. Net als hij op zijn fluitje wil blazen om het startsein te geven, komt hij tot de vreemde ontdekking dat hij zijn fluitje vergeten is. "Hebben jullie haast? Want eh, dan ga ik even mijn fluitje halen…" Hij heeft vast net zo'n zware ochtend als een deel van onze meiden… Donna valt onder dat deel van de meiden. Ze is namelijk haar voetbalschoenen en scheenbeschermers vergeten. Dan wordt voetballen best lastig Donna! ;)

Ondanks dat we fel en gemotiveerd starten, valt na 5 minuten het eerste doelpunt tegen. Toch laten we het gelukkig niet afweten, en tikt Priscilla een paar minuten later de 1-1 binnen. Dat lijkt ons goed te doen, want we blijven goed voetballen en scoren. Annelies maakt de 1-2! Dit moeten we proberen zo te houden, en dat is niet altijd ons sterkste punt. Dat is het helaas vandaag ook niet, want het wordt nog voor rust 2-2.
Net voor de rust gebeurt er nog iets: Frédérique komt in botsing met een Teisterbandse dame en staat niet meer op. Ofja, de eerste vijf minuten niet. Dat is balen, Frédérique geblesseerd en wij onze goede keepster kwijt! Wat nu? Diana laat haar veelzijdigheid op het veld zien en trekt het gele shirt aan. Nu zijn we haar kwijt als verdedigster, maar we krijgen haar gelukkig terug als keepster. We houden de stand gelukkig op 2-2 tot de rust, waar we duidelijk aan toe zijn.

In de rust blijkt dat Dieke en Priscilla allebei teveel last hebben van hun blessure en niet verder kunnen spelen. Jantine geeft aan Priscilla's plek in te willen nemen, maar of dat verstandig is weten we niet. We willen haar heel graag in het veld hebben, maar ook Jantine loopt al een week niet helemaal zoals het hoort. Ondanks dat proberen we het.
Niels besluit dat we Nikki in het doel zetten. Ze heeft lang gebasketbald, dus kan in ieder geval goed vangen! Diana komt weer lekker op haar plekje staan zodat ze daar weer haar ding kan doen.

In de tweede helft blijkt dat we onze geblesseerde speelsters missen. Annelies doet het heel goed vandaag, maar ze is bijna de enige vandaag. We hebben nog wat kansen, maar we zijn vooral aan het paniekvoetballen. We schuppen de bal maar snel weg, en rennen achter onze man aan als we moeten gaan verdedigen. Om een lang verhaal kort te maken (vanwege geheugenverlies en om een minder leuk verhaal te vermijden): we voetballen niet meer goed en we verliezen met 7-2. Echt ontzettend balen. Maar goed, het is jammer, maar het is nu belangrijk dat we onze geblesseerde meiden terugkrijgen!! Op naar volgende week. Geldermalsen komt bij ons langs, dus dan gaan we er weer tegen aan. We maken gewoon kans om te winnen meiden!! Enne, iedereen zaterdagavond even een beetje rustig aan voortaan he ;)


Doelpunten:

1-0
Teisterbanders
1-1
Priscilla van der Kammen
1-2
Annelies Piels
2-2
Teisterbanders
3-2
Teisterbanders
4-2
Teisterbanders
5-2
Teisterbanders
6-2
Teisterbanders
7-2
Teisterbanders


Verslag:    Lynn van Roy