17-04-2011 Alem DA1 - Waalkanters DA1 3 - 1

Alem DA1 - Waalkanters DA1   3-1    (3-1)

Vandaag thuis tegen Waalkanters, altijd lastig zoals Gerard het goed uitdrukt. Waalkanters thuis is lastig, maar we hebben er vertrouwen in. Het is sowieso nog altijd beter dan Waalkanters uit natuurlijk...

Alem begint meteen sterk, zoals afgesproken. Vaak hebben we vooraf zoveel wilskracht en de wil om te winnen, maar laten dat niet helemaal op het veld zien. Vandaag wel! We beginnen fel, beginnen scherp en we blijven het. In de 8e minuut maakt Linda een super doelpunt, over de keepster in de linkerkruising.
Welcome back Linda!

Onze back Chantal probeert onverwacht ook nog een schot, welke heel aardig in de buurt kwam! Helaas kwam hij heel aardig in de buurt, en dus niet helemaal. De bal komt wel helemaal in de buurt na een corner van Annelies. De bal komt precies bij Priscilla, waardoor ze geen andere keus ziet dan dan toch eindelijk het eerste kopdoelpunt te maken! 2-0 dus al, welcome back alle dames! We zijn goed bezig!

Helaas worden we snel met beide benen op de grond gezet. We krijgen een penalty tegen (het zal ook eens niet tegen de Waalkanters...) en hieruit volgt een doelpunt én een geblesseerde Margarita! 'Het is niet goed', is haar conclusie na haar val. We moeten dus met Lisa verder. Erg balen, maar we hebben ook vertrouwen in Lisa. Zij zelf iets minder helaas, vooral al ze haar broek niet aan heeft. Zo noemt ze het zelf, haha.

Vlak voor rust maakt Priscilla nog een doelpunt, vanuit een voorzet van Linda. We gaan dus met 3-1 de rust in. Na de rust verandert er niets meer aan de situatie en de stand. We blijven sterker, blijven knokken maar er komen geen doelpunten meer.

Goed gedaan dames! We hebben er hard voor gestreden en terecht gewonnen. En Anita bedankt dat je ons team weer hebt willen versterken!

(Hilde en Donna bedankt voor het maken van de aantekeningen!)