06-02-2011 Heerewaarden DA1 - Alem DA1 3 - 3

Heerewaarden DA1 - Alem DA1   3-3    (1-3)

Heerewaarden uit vandaag, altijd lastig en zeker als het ook nog behoorlijk waait…. Maar we hebben er zin in en beginnen goed. Alem heeft constant balbezit en al na 5 minuten zorgt Annelies voor de 0-1. We blijven aardig overspelen en na 10 minuten kan Linda van Osch de 0-2 binnen schieten. Hierna gaat het spel wat meer op en neer, Alem krijgt nog wel wat kansen, maar de afronding is minder. Na een half uur gebruikt Priscilla haar snelheid en hier is de Heerewaardense verdediging niet op ingesteld en ze kan de 0-3 maken. Net voor rust komt Heerewaarden nog een keer voor het Alemse doel en door een klein slippertje van Margarita wordt het 1-3.
Na rust hebben wij de wind tegen en dat is te merken, we komen er niet goed meer uit en Heerewaarden komt steeds dichter bij ons doel. Halverwege de tweede helft wordt het 2-3 en niet veel later zelfs 3-3. Dit is toch wel een domper, maar in ieder geval hebben we nog een punt. Wat veel erger is, is dat we voorlopig Lotte en Frederique moeten missen. Frederique kreeg iemand tegen haar hoofd en heeft waarschijnlijk wat kneuzingen bij haar oogkas en jukbeen en een lichte hersenschudding. Lotte verstapte zich en heeft opgerekte enkelbanden.