03-10-2010 Alem DA1 - OJC Rosmalen DA2 1 - 2

Alem DA1 - OJC Rosmalen DA2   1-2    (1-1)

Alem begint sterk aan de wedstrijd en zet meteen druk op de helft van de tegenstander. De combinaties lopen nog niet soepel, maar er wordt hard gewerkt. Hierdoor sleept Alem er een aantal corners uit en een vrije trap. Annelies schiet lekker en doordat iedereen voorin attent is als de keepster van OJC mis zit, kan Jantine de bal binnentikken. 1-0 voor Alem. Maar niet veel later is het 1-1 na een snelle tegenaanval van OJC. Helaas valt dan ook Jantine uit. Het spel gaat nu wat op en neer, maar Frederique is attent. Alem blijft toch hard werken en we voetballen redelijk. Maartje doet nog eens een poging en schiet loeihard op de paal. Het wil de eerste helft niet lukken om nog eens te scoren.

En ook na de rust blijft dit zo, Alem blijft kansen creëren, maar de bal wil er niet in. Uit het niets scoort OJC dan tegen, het lijkt op buitenspel, maar de scheidsrechter keurt het doelpunt goed. 1-2. Meteen daarna kan Maartje weer lekker uithalen, maar de keepster kan de bal nog net over het doel tikken. Alem blijft aandringen, maar het gaat echt niet meer lukken vandaag. Het liep gewoon niet lekker, hard gewerkt, minder gevoetbald. Snel op naar volgende week!