07-09-2008 Heerewaarden DA1 - Alem DA1 0 - 1

Heerewaarden DA1 - Alem DA1 0-1   (0-0)

Heerewaarden komt niet tot scoren

Keepster Sabrina van Rijn voorkomt grotere nederlaag tegen Alem.

De voetbalsters van Heerewaarden zijn de competitie gestart met een 0-1 nederlaag tegen Alem. Na een sterke start van Alem nam de thuisploeg het initiatief over. Bianca Verbeek kreeg een aantal kansen, maar vond de keepster van Alem op haar weg. Ook een fraaie inzet van Janneke van Coevering leverde geen treffer op.
Vervolgens zag Heerewaarden een corner van Verbeek via de paal uit het doel ketsen. Tegen het einde van de eerste helft werd Alem echter gevaarlijk. Een aantal scherpe corners en doelpogingen werd echter door keepster Sabrina van Rijn onschadelijk gemaakt.
Na de rust bracht Heerewaarden twee wisselspelers in. Desondanks bleef Alem de bovenliggende partij. In de zestigste minuut opende Petra Pardoel voor Alem de score: 0-1. Hierna ging Heerewaarden op jacht naar de gelijkmaker. Deze bleef echter uit.