13-04-2008 Alem DA1 - Waalkanters DA1 2 - 0

Alem DA1 - Waalkanters DA1 2-0    (1-0)

Het was niet best…

Tegen Waalkanters hebben we het altijd moeilijk en dat bleek deze keer ook weer. Er werden slechte passes gegeven en weinig overgespeeld. Alem was wel wat sterker en er werden een paar kleine kansjes gecreëerd door Priscilla en Margarita. Maar ook Waalkanters kwam af en toe gevaarlijk voor het Alemse doel. Na goed doorlopen van Priscilla, kan Sanne 10 minuten voor rust de 1-0 maken. Hierna werd er iets beter (feller) gevoetbald.

Helaas werd dit de tweede helft niet voortgezet. Het spel was erg rommelig. 10 minuten voor tijd werd de bal door Priscilla het doel in gelopen, hierdoor kwam Alem op 2-0. De keepster van Waalkanters raakte geblesseerd en omdat er nog maar 9 speelster over waren werd de wedstrijd beëindigd. Eindstand 2-0 voor Alem.