30-03-2008 Alem DA1 - Hedel DA1 8 - 0

Alem DA1 - Hedel DA1 8-0    (3-0)

Monsterscore tegen Hedel: 8-0!

Het weer zag er vanmorgen veelbelovend uit, maar tijdens de warming-up begon het opeens te stortregenen. Dat weerhield de dames er niet van om vliegend uit de startblokken te komen. Na een solo van Priscilla kwam Alem in de eerste minuut al op een 1-0 voorsprong. Er werd goed gecombineerd en overgespeeld. En ook de verdediging stond als een huis. Helmine stond weer als vanouds te keepen.
Na een goed genomen achterbal van Annelies kon Margarita (onze diepste spits) de bal doortikken op Priscilla en zij maakte de 2-0. Vijf minuten later werd er goed gecombineerd tussen Priscilla en Petra waardoor Petra de 3-0 kon intikken.
Na een half uur werd Anne gewisseld voor Linda. Sanne kreeg hierna nog een goede kans, maar liep iets te ver door waardoor de keeper de bal kon opvangen. Achterin hielden Annelies en Helmine het ook spannend, na een misverstandje tussen die twee, kreeg Hedel een kans voor open doel, maar gelukkig mis!

In de tweede helft duurde het even voordat Alem weer op gang was en de kou van zich af had geschud. Annelies gaf in de 60e minuut een mooie diepe bal op Priscilla, die haar derde, en onze vierde maakte. Vijf minuten later kreeg Priscilla een verdiende publiekswissel en ons talent Lynn maakte haar opwachting.
Lisa, die het vandaag prima deed in de verdediging, kwam even later mee op en schoot de bal mooi op het doel, helaas op de keepster. Maar een paar minuten later was haar tweede poging wel raak, het was inmiddels 5-0.
Schieten op de keepster bleek wel wat op te leveren, want na een paar minuten liet de keepster na een mooi schot de bal los en kon Jantine de 6-0 in het doel werken.
Na een mooi ééntweetje tussen Margarita en Jantine schiet Margarita de bal recht op de keeper. Dan wordt het erg rommelig voor het Hedelse doel, Linda mikt de bal op de paal en in tweede instantie maakt Lynn (onze gouden wissel) de 7-0.
Hedel gelooft er nog steeds in en na een snelle uitbraak kan Lisa de bal nog voor het doel wegkoppen. Als dan Annelies en Marieke ook nog over de bal heen maaien, krijgt Hedel weer een mooie kans, maar ze krijgen de bal niet het Alemse doel in. Alem kan dan het spel weer overnemen en na een knaller van Petra laat de Hedelse keepster de bal weer los, waarna Margarita de bal in het doel knalt, maar dit doelpunt wordt afgekeurd en Alem krijgt een vrije trap mee, die gaat er niet in. De score wordt dan na een schitterende solo van Lynn toch nog op 8-0 gebracht.
Jantine gaat dan nog steeds voor de 10, maar een mooi afstandsschot van haar vliegt over. Eindstand 8-0, lekker gevoetbald, op naar Emplina!