21-10-2007 Alem DA1 - Buren DA1 2 - 1

Alem DA1 - Buren DA1 2-1

Alem Dames maakt nederlaag van vorige week weer goed…

Buren, dat is toch altijd wel een beruchte tegenstander. Ze zijn ongeveer net zo goed als de Alemse Dames dus het is altijd maar afwachten hoe de wedstrijd loopt.

De dames van Alem waren gelukkig goed in vorm en dat was heel goed te merken want al na 5 minuten scoorde Petra de 1-0. na 15 minuten had ook Buren beseft dat ze toch nog even moesten voetballen op het Alemse platteland. Ze stonden dan ook sterk in de verdediging waardoor aanvallen van Alemse kant toch moeilijk werd. Met een voorsprong met 1-0 gingen we de rust in

De tweede helft werd het voetbal een beetje moeilijker omdat Buren goed opkwam en meer op onze helft ging spelen. Het kwam zelfs zo ver dat er in de 65ste minuut een bal in het doel van Alem rolde. Dit liet Alem, en vooral Petra niet op zich zitten en Petra maakte niet lang daarna de 2-1.

De stand bleef 2-1 en Alem heeft weer 3 punten erbij!