04-03-2007 Alem DA1 - Waalkanters DA1 3 - 0

Alem DA1 - Waalkanters DA1 3-0    (1-0)

Om tien uur moesten we verzamelen om aan te treden tegen de dames van Waalkanters.
We hadden er allemaal erg veel zin in omdat we allemaal graag wilden scoren tegen een relatief zwak team. Dat ging echter niet erg naar onze zin.
Toen viel Annet ook nog uit met een hamstringblessure en moest voortijdig het veld verlaten.
Het scoren lukte maar niet. Kans na kans ging naast, over, op de lat of in de handen van de keeper.
Chantal scoorde vanuit haar linkshalf positie het eerste doelpunt 1-0. We modderden daarna nog wat verder tot het rust was.

Het zonnetje scheen toen we aan de tweede helft begonnen.
We hadden ons heilig voorgenomen om allemaal een doelpunt te scoren. Behalve ik dan, want wie moest er dan mijn doel “bewaken”.
Petra scoorde vanaf rechts de 2-0. Ze was daar erg blij mee, want alle doelpunten bleven dan in de familie.
Het was nog steeds baggervoetbal ondanks wind mee. Alem kwam maar niet tot meer dan twee doelpunten. Ik als keeper heb misschien vijf ballen gehad maar aan de andere kant lukte het scoren maar niet.
Jantine was dat aan het eind van de tweede helft zat en scoorde een geweldig doelpunt. Een lange bal die afzwaaide over de keeper heen.
Ze heeft nu in ieder geval de “air” die bij een profvoetballer hoort ;-). Hoe het met haar profcarričre verder gaat is te lezen in het volgende wedstrijdverslag…

Uiteindelijk bleef het bij 3-0.