05-11-2006 DSC DA2 - Alem DA1 1 - 6

DSC DA2 - Alem DA1 1-6

De wedstrijd begon goed dachten we.. want we waren nog geen tien minuten bezig en Annelies had er al een bal in geschoten. Helaas werd die afgekeurd door buitenspel.
Maar dat maakte niets uit want in de achtste minuut scoorde Annette haar eerste goal. en in de elfde minuut scoorde ze ook al haar tweede goal.
Toen we toch lekker bezig waren scoorde Annelies er ook nog even eentje waardoor we met 0-3 voorstonden en dat al binnen 20 minuten.
Toen kwam DSC in actie en scoorde ook een keertje.
Maar Alem ging door en in de dertigste minuut scoorde Sanne. Binnen twee minuten scoorde Annelies haar 2de goal.

Na de rust ging het allemaal wat slomer DSC had het opgegeven en Alem vond het wel best. Toch scoorde Annelies in de tachtigste minuut nog even haar derde goal woordoor de eindstand 1-6 werd.
En dan nog een complimentje voor Els en Sjanine door hun stond de verdediging als een huis!(A)haha