09-12-2018 CHC 4 - Alem 4 2 - 2

CHC 4- Alem 4   2-2    (1-1)

Houdini-act Alem 4

Een miraculeuze ontsnapping bij CHC 4 heeft nieuw puntenverlies van Alem 4 voorkomen. Alem scoorde tweemaal in de slotminuten en boog daarmee een 2-1 achterstand om in een 2-3 zege.

Spektakel in Den Bosch: Alem 4 voert Houdini-act op na glansrol Rick Leerintveld. Leerintveld en Koen de Leeuw, waren de absolute uitblinkers aan Alem-kant.
Na een slaapverwekkende openingsfase, ontbrandde het duel halverwege de eerste helft. De thuisploeg nam de leiding 0-1. Alem 4 bleef goed voetballen en de gelijmaker kon niet lang uitblijven. Koen de Leeuw zette met een schitterend doelpunt de 1-1 op het scorebord.

In de tweede helft kwam CHC toch weer op voorsprong. Een CHC speler werd gevloerd na een slalom door de Alemse defensie. CHC schoot beheerst raak vanaf elf meter: 2-1.
Na een eigen doelpunt van CHC in de slotfase, perstte Alem 4 er nog een slotoffensief uit en enkele minuten later pakten de oranjehemden zelfs de overwinning door een doelpunt van Rick Leerintveld.
"Dit is een prachtig resultaat en het is altijd lekker om in de slotfase toe te slaan", aldus Alem 4 coach Stan Schreuders.

Na deze achterstand liepen de gemoederen hoog op bij het ontgoochelde CHC 4, waarbij de Bosschenaren zich zelfs nog onderling te lijf wilden gaan.

29e Minuut 1-0 CHC
39e Minuut 1-1 Koen de Leeuw
53e Minuut 2-1 CHC
86e Minuut 2-2 Eigen Doelpunt CHC
88e Minuut 2-3 Rick Leerintveld