23-09-2018 FC Engelen 5 - Alem 4 1 - 6

FC Engelen 5 - Alem 4   1-6    (0-1)

Klinkende overwinning Alem 4

Alem 4 drukt in tweede helft door.

Alem 4 heeft op sportpark Engelerhart in Engelen keihard uitgehaald. De formatie van Stan Schreuders kwam tot een 1-6 overwinning op FC Engelen 5.
In een gelijkopgaande eerste helft nam Alem 4 door Elies Grandia een voorschot op de zege. Zijn eerste doelpunt van dit seizoen betekende de 0-1 voorsprong voor Alem bij rust.

De uitstekend spelende Grandia verdubbelde in het begin van de tweede helft de Alemse voorsprong: 0-2. Even leek het nog spannend te worden toen FC Engelen 5 de aansluitingstreffer achter Alem-doelman Joost Stoof schoot. De Alemse sluitpost kwam daarna echter niet meer in gevaar. Alem 4 draaide de gashendel volledig open en via nogmaals Grandia (Hattrick!!), Jacco Bogers op aangeven van Niels van Hooft en in de slotfase nog twee doelpunten van Jorge Reuvers pakte het ontketende Alem 4 een ruime overwinning op het onredderde FC Engelen 5.

"De overwinning tegen FC Engelen mag er zijn, maar toch ben ik niet geheel tevreden", merkte Alem-coach Stan Schreuders na afloop op. "Tactische afspraken werden in de eerste helft niet altijd nagekomen en dan is het veel corrigeren langs de kant. In de tweede helft ging dat veel beter."