19-04-2015 Alem 3 - GVV 4 2 - 2

Verslag:
Alem 3 - GVV 4   2-2    (1-2)

Slordig Alem 3 komt niet verder dan gelijkspel
Een slordig spelend Alem kwam niet verder dan een puntendeling tegen GVV 4

Dat het niet makkelijk zou worden om van GVV 4 te winnen stond op voorhand vast voor de formatie van manager van Boxtel, de uitwedstrijd was immers ruim verloren en GVV 4 deed lang mee om het kampioenschap.
Of het de druk was of gewoon een mindere dag, Alem 3 begon erg zwak aan de wedstrijd. GVV 4 was beter en zag een bal boven op de lat van het door Tony Ketels verdedigde doel belanden. Een schot van de goed wegdraaiende Geldermalsense schaduwspits ging rakelings naast het Alemse doel.
Na een kwartier spelen de eerste kans voor Alem 3. Theo Leerintveld gebruikte zijn lichaam goed en manoeuvreerde zich één op één met de GVV keeper. Zijn schuiver mistte echter precisie.
Na een fout op het middenveld komt linksback Angelo Verhoeven snelheid te kort om de weggestarte donkere spits van GVV 4 nog te achterhalen en komt Alem 3 op achterstand.
Even later trekt Wilbert van Boxtel de stand weer gelijk. Na in stelling te zijn gebracht in een hoek van 45 graden met het doel kan de keeper zijn schot pareren. De rebound komt terug bij van Boxtel, die nu uit een hoek van 15 graden weer op de keeper stuit, waarna hij bij de volgende rebound de bal uit een hoek van 5 graden binnenschiet.
Alem 3 gaat toch met achterstand rusten, omdat Alem-doelman Ketels de GVV spits volkomen onnodig binnen het zestienmetergebied torpedeert. De aansluitende penalty wordt onberispelijk ingeschoten.

Na rust begon Alem 3 voortvarender aan de wedstrijd. Voorstopper Peter de Cocq van Delwijnen kopte de bal uit een corner goed naar de grond, waarna de bal over het doel stuiterde. Een geweldige sprint van Elies Grandia over 50m kon Grandia helaas voor Alem niet het gewenste resultaat bezorgen, zijn schot ging voorlangs.
De gelijkmaker kwam er wel. Uit een vrije trap, schoot specialist Kees-Jan Zwanenberg de bal in de verre hoek buiten bereik van de GVV goalie perfect binnen.

Beide ploegen waren daarna tevreden met de terechte puntendeling.
Opstelling


 
Tony Ketels
 
 
Henri v/d Berk Peter van Boxtel
(Emin Alkan)
Peter de Cocq van Delwijnen Angelo Verhoeven
(Jannick v/d Zanden)

 
 
Joop Kollenburg
(Niels van Hooft)
Wim Steenbekkers Kees-Jan Zwanenberg Thomas van Mook
(Jeroen Bakker)

 
 
Wilbert van Boxtel Theo Leerintveld
(Elies Grandia)

Wissels:

Emin Alkan
Elies Grandia
Jannick v/d Zanden
Niels van Hooft
Jeroen BakkerDoelpuntenmakers:

26e Minuut 0-1 GVV
32e Minuut 1-1 Wilbert van Boxtel
37e Minuut 1-2 GVV
77e Minuut 2-2 Kees-Jan Zwanenberg

Verslag : Piet van Boxtel