22-03-2015 SVW 2 - Alem 3 0 - 4

SVW 2 - Alem 3   0-4    (0-1)

Alem 3 ligt op koers

In de race naar het kampioenschap deed Alem 3 wat het moest doen, winnen van SVW 2...

Na een moeilijk begin liep Alem 3 in de tweede helft toch uit naar een ruime zege.

In de beginfase van de wedstrijd had Alem 3 het moeilijk tegen het voortvarend gestarte SVW 2. Alhoewel de oranjehemden door een fout van de Gorinchemse doelman, welke vandaag bepaald niet zijn dag had, al snel op voorsprong waren gekomen. Een schot(je) van Wilbert van Boxtel met links van ver buiten de zestien meter verdween door de benen van de keeper in het doel.
SVW zette Alem onder druk, maar verder als wat afstandschoten die ver over het doel verdwenen kwam het niet. Alem kreeg ook nog 'n paar kansjes waaronder een schot van John Donks, dat gelost werd door de keeper, maar Wilbert van Boxtel schoof de bal naast.
Vlak voor rust een cruciale redding van Alem-keeper Tony Ketels, hij tikte een venijnig diagonaal schot uit zijn doel.

Na rust was het gedaan met SVW 2 en was Alem 3 heer en meester. En geholpen door de SVW keeper prikte Alem 3 nog driemaal raak.
Allereerst schoot Wilbert van Boxtel, nu met rechts onder de keeper door voor 0-2. Uit een corner kopte John Donks met behulp van de keeper raak en na een steekpass van Kees-Jan Zwanenberg dook de Gorinchemse keeper over een schot van Wilbert van Boxtel heen.
Alem kreeg daarna nog een aantal kansen op een nog ruimere overwinning maar spits van Boxtel was vandaag wat ongelukkig in de afronding en zodoende bleef het bij 0-4.