30-03-2013 Alem 3 - SCZ 3 3 - 1

Verslag:
Alem 3 - SCZ 3   3-1    (1-1)

Lastig SCZ toch aan de kant gezet



Alem 3 had het zwaar tegen een uitstekend SCZ 3


Voor Alem 3 staat dit weekend in het teken van het meedoen om het kampioenschap in de 6e Klasse 637 of afhaken.
De KNVB had voor de oranjehemden een dubbel paasprogramma ingepland. Vandaag kwam SCZ 3 op bezoek en op paasmaandag de uitwedstrijd tegen koploper TEC 4.

Met dank aan Joop: Spareribs voor aanvang van de wedstrijd
Omdat de wedstrijd tegen SCZ 3 gespeeld werd om 17.00 uur, etenstijd voor de meesten, werd SCZ voor de wedstrijd getrakteerd op een kop soep en had Joop Kollenburg voor Alem 3 een tweetal schalen met warme spareribs meegebracht.

Na deze lichte maaltijd werd onder leiding van scheidsrechter Fons van Boxtel aan de wedstrijd begonnen.
SCZ 3 beschikt over een jong en fit team, met heel aardige voetballers en Alem 3 kwam er in de beginfase nauwelijks aan te pas. SCZ had het middenveld in handen en Alem kwam maar niet aan voetballen toe. Het was aan goed keeperswerk van doelman Tony Ketels te danken dat SCZ niet op voorsprong kwam.
De openingstreffer van Alem 3 kwam dan ook uit de lucht vallen. Uit een van de schaarse Alemse tegenstoten schoot Hans Brekelmans de 1-0 binnen.
De tussenstand had voor SCZ nóg geflatteerder uit kunnen vallen als Peter van Boxtel de bal, na goed terugleggen van Theo Leerintveld, in de kruising had gemikt in plaats van nét over.
De voor SCZ 3 dik verdiende gelijkmaker kwam er toch. Na een poeier op de lat, was het voor de Zoelense spits een koud kunstje om de rebound achter doelman Ketels te koppen.
Daarna werd er gerust.


De Derde Helft
Door enkele omzettingen van manager van Boxtel na rust, stond het Alemse team wat beter in de wedstrijd. En nadat goalgetter Wilbert van Boxtel Alem 3 weer op voorsprong had gebracht, speelde Alem 3 zich, aan de hand van de ingevallen Alex Steenbekkers, onder de druk van SCZ 3 uit.
Theo Leerintveld besliste na goed doorzetten met een lob over de Zoelense keeper de wedstrijd.
Vlak voor tijd werd topscorer van Boxtel nog van een glaszuiver doelpunt beroofd. Hoewel zijn inzet ver de doellijn was gepasseerd, werd dit niet door de scheidsrechter geconstateerd. Jeroen Bakker kreeg het vervolgens voorelkaar de vrije bal vanaf 3 meter naast het lege doel te schuiven...

Al met al een misschien geflatteerde maar belangrijke overwinning. Nu maar een kijken hoe iedereen van deze wedstrijd hersteld.
De na de wedstrijd alom aanwezige pijntjes werden in de gezellige "3e Helft" weliswaar weggedronken... maar of dit voor maandag óók nog geldt?? We zullen het zien...















Opstelling


 
Tony Ketels
 
 
Elies Sars
(Erwin v/d Neut)
Ton Steenbekkers Niels van Hooft
(Marc van Boxtel)
Gerwin v/d Burg

 
 
Joop Kollenburg
(Alex Steenbekkers)
Wim Steenbekkers Peter van Boxtel Hans Brekelmans

 
 
Wilbert van Boxtel Theo Leerintveld
(Jeroen Bakker)

Wissels:

Jeroen Bakker
Alex Steenbekkers
Erwin v/d Neut
Marc van Boxtel



Doelpuntenmakers:

19e Minuut 1-0 Hans Brekelmans
34e Minuut 1-1  
51e Minuut 2-1 Wilbert van Boxtel
62e Minuut 3-1 Theo Leerintveld

Verslag : Piet van Boxtel