23-04-2011 Alem 3 - Theole 5 1 - 3

Alem 3 - Theole 5   1-3    (0-2)

Alem 3 weet weer niet te winnen

Alem 3 had zich vanmorgen voorgenomen de drie punten in eigen huis te houden. Theole 5 had de grootste moeite gehad om op paaszaterdag een elftal op de been te brengen. Gevolg daarvan was dat Alem 3 moest aantreden tegen 'n combinatie-elftal van Theole 2, Theole 3, Theole 4 en Theole 5 aangevuld met 'n tweetal spelers uit het hoogste B-junioren elftal.
De drie punten gingen verloren... Hoewel Alem heel behoorlijk voetbalde, bleek dit Theole meedogenloos in het benutten van kansen. Waar Alem tot driemaal toe paal en lat raakte, maakte Theole uit drie kansen drie doelpunten.
Bernard Scully raakte de lat, Robert-Jan Hofman schoot op de paal en wanneer net na rust René van Boxtel niet op de lat had gekopt, maar de bal achter de Tielse doelman had kunnen knikken, had het voor Theole misschien nog 'n hete (figuurlijk, letterlijk was dit het geval) tweede helft kunnen worden.
De aansluitingstreffer kwam er wel, goed doorzetten van Thomas van Mook leverde de 1-2 op.
Tien minuten voor tijd besliste Theole de wedstrijd, van dicht bij werd doelman Theo Leerintveld gepasseerd, hoewel hij nog wel 'n voet tegen de bal kreeg, hobbelde de bal toch binnenkant paal het Alemse doel in.

Conclusie: 'n sportief Theole krijgt wat teveel met deze overwinning, een puntendeling was beter op zijn plaats geweest.
Minpuntje: Het uitvallen van Leon Maas, met naar het zich laat aanzien zware knie-blessure.