28-10-2007 RKVSC 3 - Alem 3 1-2

Verslag:
RKVSC 3 - Alem 3   1-2   (1-0)

Moeizame zege


Alem 3 behaalde op deze gure zondagmorgen (windchill-factor -4) 'n moeizame overwinning op RKVSC 3.
Lang zag het er naar uit dat RKVSC de derby winnend zou afsluiten. Alem speelde 'n bedroevend slechte eerste helft. Alem speelde in een dusdanig laag tempo, dat het RKVSC wel erg makkelijk werd gemaakt om eenvoudig overeind te blijven en zelfs een veldoverwicht te creëren. De Velddrielse ploeg kwam verdiend op voorsprong, op de droge schuiver in de linker-benedenhoek moest keeper Tom van Geffen het antwoord schuldig blijven.

Na rust ging het voetballend niet veel beter met Alem. Wel kwam het al snel op gelijke hoogte met RKVSC. Een voorzet van Theo Leerintveld werd door Leon Maas (die de met zware benen kampende Thomas van Mook was komen aflossen) keurig ingekopt. Daarna verviel Alem weer in dezelfde fouten als voor de pauze; te laag tempo en slordig spel, wat coach Hanegraaf de opmerking ontlokte : "Ik ga dadelijk in de kantine zitten".
Toch sleepte Alem, 3 punten uit het vuur, met 'n uiterste krachtsinspanning wist Leon Maas de bal voor de tweede keer achter de Velddrielse goalie te tikken.
Daarna drong RKVSC nog wel aan, maar verder dan 'n paar mogelijkheden kwam het niet. Alem bleef de gevaarlijkere ploeg. De lange uittrappen van Tom van Geffen stichtten steeds gevaar in de Velddrielse defensie. Maar omdat Theo Leerintveld vandaag voortdurend ruzie met de bal had, bleef het bij 1-2.


Opstelling:


 
Tom van Geffen
 
 
Marc van Boxtel
(Harm Overheul)
Fons van Boxtel
(Martien Toonen)
Herold Verschuure Leon Verhoeven

 
 
 
 
Henri v/d Berk Joop Kollenburg
(William Rooijakkers)
Ton Steenbekkers Thomas van Mook
(Leon Maas)

 
 
 
 
Adri Leerintveld Theo Leerintveld

Wissels:

Martien Toonen
Leon Maas
William Rooijakkers
Harm Overheul

Doelpuntenmakers:

28e Minuut 1-0  
49e Minuut 1-1 Leon Maas
74e Minuut 1-2 Leon Maas



Verslag : Piet van Boxtel