02-09-2007 RKKSV - Alem 3 2-5

Verslag:
RKKSV 5 - Alem 3   2-5   (1-3)

Alem 3 begint goed aan het nieuwe seizoen


Alem dacht vanmorgen tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat aan te moeten treden, maar RKKSV 5 is in de zomerstop 'n aantal belangrijke spelers kwijtgeraakt en was daardoor 'n stuk minder sterk dan verwacht.
Alem speelde beter dan RKKSV en kwam door 'n geslepen kopbal van Wim Steenbekkers verdiend op 1-0. Door een communicatiefout in de Alemse defensie kwam RKKSV zonder goed te spelen weer op gelijke hoogte. Lang had de Kruisstraatse formatie daar geen plezier van, want twee minuten later bracht routinier Adri Leerintveld Alem weer op voorsprong.
De vandaag goed in dienst van het elftal spelende Theo Leerintveld, maakte alleen voor de RKKSV sluitpost geen fout en zorgde voor de 1-3 ruststand.

Door enkele omzettingen kwam RKKSV beter uit de rust dan Alem en terwijl sommige Alem-spelers met hun gedachten nog aan de thee zaten, scoorde Kruisstraat vlak na rust de aansluittreffer.
Mede door de goed debuterende William Rooijakkers en Leon Maas nam Alem het commando in de wedstrijd weer over en Wim Steenbekkers (ook vandaag weer dreh und angelpunkt van Alem 3) maakte halverwege de tweede helft zijn tweede doelpunt. Nadat de met zijn nieuwe schoenen tobbende Theo Leerintveld (veters gingen los, blaren op de hakken, pleisters op de hielen, schoenen vervangen door die van broer Adri) enkele door de uitstekend ingevallen Ruben Petric op een presenteerblaadje aangeleverde kansen om zeep had geholpen, was het toch de Alemse spits die in blessuretijd de eindstand op 2-5 bepaalde.

Opstelling:


 
Tom van Geffen
 
 
Martien Toonen
(Ruben Petric)
Fons van Boxtel
(Peter van Lent)
Leon Verhoeven Harm Overheul

 
 
 
 
Herold Verschuure
(William Rooijakkers)
Wim Steenbekkers Peter van Boxtel Henri v/d Berk

 
 
 
 
Adri Leerintveld
(Leon Maas)
Theo Leerintveld

Wissels:
Peter van Lent
Leon Maas
William Rooijakkers
Ruben Petric


Doelpuntenmakers:
14e Minuut 0-1 Wim Steenbekkers
17e Minuut 1-1  
19e Minuut 1-2 Adri Leerintveld
24e Minuut 1-3 Theo Leerintveld
49e Minuut 2-3  
69e Minuut 2-4 Wim Steenbekkers
45e Minuut 2-5 Theo Leerintveld



Verslag : Piet van Boxtel