03-12-2006 Alem 3 - OJC Rosmalen 14 3-2

Verslag:
Alem 3 - OJC Rosmalen 14 3-2 (3-0)

Alem 3 pakt punten tegen de wind in


Een stormachtige westenwind joeg vanmorgen over Sportpark "de Oude Maas", maar dit weerhield Alem 3 er niet van om goed uit de startblokken te schieten. Terwijl de vlaggen strak de andere kant op wapperden, gaven de gemiddeld vijftien jaar oudere Alem 3 spelers voetballes aan de Rosmalense "junioren".
Al in de openingsfase tikte Theo Leerintveld de bal beheerst naast de OJC-keeper in het doel.
Gevaarlijkste aanvaller aan Alemse kant was jeugdspeler Kevin Broekmeulen, (hij pikt mijn tacktische tips en aanwijzigingen goed op, aldus mentor Theo Leerintveld), Kevin scoorde nog tweemaal in het verloop van de eerste helft. OJC kon hier weinig tegenoverstellen. Het kwam door Peter van Boxtel nog het dichtst bij een doelpunt, maar keeper Ben van Boxtel reageerde uitstekend op de door hem met het hoofd van richting veranderde bal.

Alem begon heel wat minder aan de tweede helft en de Alemse routiniers hadden moeite om elkaar te vinden. Hoewel OJC daardoor 'n veldoverwicht verkreeg leidde dit niet tot doelkansen.
Langzamerhand echter, raakte bij de Alem-spelers de pijp leeg en werd men door de Rosmalense jonkies op de eigen speelhelft teruggedrongen.
En vanwege de sinterklaastijd gaf Alem 3 in de slotfase nog twee cadeautjes weg, welke door OJC Rosmalen dankbaar werden uitgepakt.


Opstelling:


 
Ben van Boxtel
 
 
Henri v/d Berk Fons van Boxtel Leon Verhoeven
(Marc van Boxtel)
Maarten Steenbekkers
(Corné Steenbekkers)

 
 
 
 
Bernard Scully
(Tim Hanegraaf)
Wim Steenbekkers Peter van Boxtel Ton Steenbekkers

 
 
 
 
Theo Leerintveld Kevin Broekmeulen
(Adri Leerintveld)

Wissels:
Marc van Boxtel
Adri Leerintveld
Corné Steenbekkers
Tim Hanegraaf


Doelpuntenmakers:
03e Minuut 1-0 Theo Leerintveld
12e Minuut 2-0 Kevin Broekmeulen
27e Minuut 3-0 Kevin Broekmeulen
66e Minuut 3-1  
90+2 Minuut 3-2  



Verslag : Piet van Boxtel