26-11-2006 Zaltbommel 4 - Alem 3 2-1

Zaltbommel 4 - Alem 3 2-1 (2-1)

Hans Hanegraaf breekt elleboog

De openingsfase was Alem 3 achteraf fataal. Al in de eerste minuut ontsnapte Henrie van de Berk aan rood door als een volleerde handballer naar de bal te graaien. De uitstekende scheidsrechter gaf terecht een penalty, de Hedelnaar kreeg zelfs geen geel. De toegekende strafschop werd feilloos langs de verder goed keepende Peter van Boxtel geschoten. Nog geen tien minuten later leverde een perfect uitgevoerde aanval zelfs de 2-0 op. Daarna nam Alem 3 onder leiding van regisseur Wim Steenbekkers jr. het initiatief in handen. Jammer genoeg vielen zowel Wim Steenbekkers sr en Bard van den Boogaard uit met blessures, waardoor wel het jonge talent Kevin Broekmeulen weer eens mocht meespelen. Al snel bracht Wim met een vlammende vrije trap de aansluitingstreffer tot stand. Even daarna scoorde hij zelfs de 2-2, die door de scheidsrechter echter wegens buitenspel werd geannuleerd. Het was het enige foutje van de man in het zwart. Na de pauze kreeg Zaltbommel meerdere mogelijkheden om de score verder omhoog te tillen, zeker nadat Alem 3 met tien man verder moest na een vervelende blessure aan de arm van routinier Hans Hanegraaf. Meer dan wat onschuldige speldenprikken kwamen de Alemers niet, waardoor de opmars van Alem 3 richting de bovenste regionen voorlopig weer een halt toe werd geroepen.

Hans Hanegraaf moest na 'n ongelukkige valpartij in de tweede helft naar het ziekenhuis. Daar werd geconstateerd dat er 'n botsplinter van de elleboog afgebroken is. De elleboog zal minimaal 4 weken het gips in moeten.