29-10-2006 Alem 3 - Den Dungen 9 3-3

Alem 3 - Den Dungen 9 3-3 (2-3)

Alem 3 heeft 't lek nog niet boven

Vanaf het beginsignaal van scheidsrechter v/d Bogaard ging Alem met verzorgd voetbal op zoek naar de openingstreffer. In een weliswaar wat te laag tempo werd Den Dungen op eigen helft teruggedrongen. Synoniem aan de afgelopen weken leverde de eerste uitval van Den Dungen meteen 'n doelpunt op.
Daardoor moest Alem weer achter de feiten aanvoetballen, helemaal toen slecht uitverdedigen van Alem een tweede Den Dungense treffer betekende.
Van de legio kansen voor Alem die volgden kon er maar één worden verzilverd. Het was meteen een doelpunt om in te lijsten. Peter van Boxtel knalde de bal met 'n volley achter de verbouwereerde Den Dungense sluitpost.
Een tegenvaller voor Alem was, dat ook de derde kans van Den Dungen achter de kansloze Alem-keeper Peter van Boxtel verdween. Op slag van rust maakte Theo Leerintveld het anschluß-doelpunt 2-3.

Toen Theo Leerintveld in de eerste minuut van de tweede helft de gelijkmaker binnenschoot, leek het 'n kwestie van tijd voordat de overwinning kon worden veiliggesteld. Ondanks een gigantisch veldoverwicht en handenvol kansen en een op het tandvlees spelend Den Dungen, kon Alem het belangrijke winnende doelpunt niet gemaakt krijgen.