22-10-2006 Alem 3 - RKKSV 5 2-2

Alem 3 - RKKSV 5 2-2 (1-2)

Alem 3 vergeet te winnen

Het verhaal van de laatste weken is steeds hetzelfde, 'n oppermachtig Alem 3, dat maar niet tot scoren komt en achterin op kinderlijke wijze doelpunten weggeeft.
Alem 3 kon in haar sterkste opstelling aantreden en er werd gerekend op 'n overwinning, ook al was koploper RKKSV 5 vanmorgen te gast op sportpark "de Oude Maas".
Hoewel de openingstreffer voor Alem in de lucht hing, was het RKKSV dat op voorsprong kwam. Bij uitval over links werd 'n mislukte voorzet fortuinlijk in het Alemse doel gewerkt.
Na deze tegenvaller trok Alem het spel naar zich toe en zette RKKSV op eigen helft vast. Ook al miste Alem wel drie honderd procent kansen en nog een reeks mogelijkheden, de gelijkmaker kon niet uitblijven. Bernard Scully tekende voor het doelpunt.
Toch ging RKKSV met 'n voorsprong rusten. De gewiekste RKKSV-spits wist wel raad met het niet resoluut ingrijpen van de Alemse verdedigers en met 'n strakke schuiver liet hij Alem-doelman Ben van Boxtel kansloos.

Na rust hetzelfde beeld, 'n aanvallend Alem, zij het niet meer zo dominant als in de eerste helft. RKKSV bleef in haar spaarzame uitvallen dreigend. Halverwege de tweede helft scoorde de in een vormcrisis verkerende Theo Leerintveld toch zijn doelpunt, waardoor Alem weer op gelijke hoogte kwam. In het verdere verloop van de tweede helft had Alem de beste kansen op de overwinning, maar Theo zag zelfs kans om staande in het vijf-meter-gebied, de bal nog naast het doel te mikken. Geen geringe prestatie !
Er kwam geen verandering meer in de stand. De sportieve pot voetbal onder leiding van de uitstekend fluitende stand-in scheidsrechter van Boxtel, eindigde in 2-2.