03-09-2006 OJC Rosmalen 14 - Alem 3 5-3

Verslag:
OJC Rosmalen 14 - Alem 3 5-3 (2-0)

Valse start Alem 3


Alem 3 kende vanmorgen een valse start tegen OJC Rosmalen. OJC ging beter om met de weersomstandigheden, 'n harde zuid-wester wind joeg over het kale sportpark van de Rosmalense ploeg.
Gedragen door de wind kwam OJC in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Goed keeperswerk van Maarten Steenbekkers voorkwam 'n grotere achterstand bij rust.

Na rust profiteerde Alem van het windvoordeel. Ton Steenbekkers knalde de bal van zo'n veertig meter in de kruising van het Rosmalense doel. Even later verscheen Wim Steenbekkers (Mzn) alleen voor de OJC-doelman. Hij had de gelijkmaker op z'n voet, maar de bal ('n twijfelaar tussen voorzet en schot) hobbelde naast het doel.
Toen Alem-keeper Steenbekkers halverwege de tweede helft 'n schot verkeerde beoordeelde en de bal via de lat in het doel verdween, Alem twee minuten later nog 'n goal tegenkreeg, was het verzet gebroken. Na de 5-1 leek er zelfs 'n afstraffing aan te komen. 2 penalties in de laatste minuten van de wedstrijd (onberispelijk benut door Jacco Bogers) gaven de eindstand 'n wat draaglijker aanzicht.


Opstelling:


 
Maarten Steenbekkers
 
 
Wim
Steenbekkers (Mzn)
Ton
Steenbekkers
Leon Verhoeven
(Harm Overheul)
Martien
Toonen

 
 
 
 
Pierre van Lent
(Peter van Lent)
Peter van Boxtel Joop Kollenburg Henri van den Berk

 
 
 
 
Jacco Bogers Adri Leerintveld
(Hans Hanegraaf)

Wissels:
Peter van Lent
Harm Overheul
Hans Hanegraaf


Doelpuntenmakers:
20e Minuut
1-0
 
27e Minuut
2-0
 
55e Minuut
2-1
Ton Steenbekkers
72e Minuut
3-1
 
74e Minuut
4-1
 
78e Minuut
5-1
 
84e Minuut
5-2
Jacco Bogers
90e Minuut
5-3
Jacco Bogers



Bron : Piet van Boxtel