02-04-2006 RKKSV 5 - Alem 3 1-5

RKKSV 5 - Alem 3 1-5 (1-3)

De voetbaldag begon met 'n verrassing... Theo Leerintveld, maandenlang uitgeleend, maar door 'n operatie enkele weken op non-actief en verblijvend in het buitenland (Roemenie), stapte vanmorgen monter in de spelersbus. Hij had zelfs kans gezien om 'n voormalig jeugdspeler van Steaua Boekarest voor het derde elftal van Alem te interesseren.
De wedstrijd tegen RKKSV 5, de nummer 4 op de ranglijst, had op deze lentedag veel weg van zomeravondvoetbal in de Herfst. Ondanks dat regen en wind de acteurs op het veld parten speelde, maakten RKKSV en Alem er, weliswaar in 'n gezapig tempo, toch 'n leuke pot voetbal van.
De lange afwezigheid van Theo, was hem duidelijk aan te zien, de eerste kans die hij kreeg werd huizenhoog overgeschoten... en de familie van der Doelen (wonende achter het veld van RKKSV) was blij dat de ruiten heel bleven.
Broer Adri Leerintveld deed het beter, in de 4e minuut krulde hij al 'n bal achter de RKKSV doelman.
Lang had Alem geen plezier van de voorsprong. De ingeschoven laatste man van "de Kruisstraat" strafte slap ingrijpen van de Alem-verdeding beheerst af : 1-1.
In de 32e minuut kwam dan toch het moment van Theo, na voorbereidend werk van de weer uitstekend spelende Roy Verhoeven schoof hij de bal onder de Rosmalense keeper door in het net. Op slag van rust zorgde Adri nog voor 1-3.

De tweede helft was door de vele wissels van 'n wat minder gehalte, maar omdat RKKSV aanvallend geen vuist kon maken, bleef Alem makkelijk op de been en breidde ze haar voorsprong zelfs uit.
Ondanks de taalproblemen was ook het debuut van Nicolai Cioca bevredigend te noemen.
In de tweede helft nam Ben van Boxtel de aanvoerdersband over van Adri Leerintveld en werd daarmee de jongste aanvoerder van Alem 3 ooit !
Het uitvallen van Joop Kollenburg met 'n spierblessure in de kuit en Harm Overheul met 'n enkelblessure was de enige schaduw over deze wedstrijd.

Opstelling:

Bram v/d Zanden