13-11-2005 Den Dungen 8 - Alem 3 5-1

Den Dungen 8 - Alem 3 5-1 (2-1)

Blessuregolf teistert Alem 3

De blessuregolf die vv Alem op dit moment overspoeld, raakt ook Alem 3. Zo hadden we vanwege de grote ziekenboeg bij Alem 1, spits Theo Leerintveld aan het 1ste uitgeleend.
Joop Kollenburg, Jack Bogers en Wim Steenbekkers zijn geblesseerd, de A-spelers waren op (al verdeeld over Alem 1 en Alem 2). Zodoende moesten we vandaag aantreden met 3 C-spelers in de basis.
Al snel in de wedstrijd viel Bard van den Boogaard met een liesblessure uit en Wim Steenbekkers kreeg last van een bovenbeenblessure en hem zagen we in de tweede helft niet meer terug.
In de eerste helft konden we Den Dungen nog redelijk bijbenen, Kevin Broekmeulen bleek een plaag te zijn voor de Dungense verdedigers. Volgens de regels had 'n tweetal spelers van Den Dungen zelfs rood moeten krijgen. Een schot van Kevin werd met de hand uit het doel geslagen en hij werd in doorgebroken positie onderuit gehaald. De scheidsrechter bedekte in deze uiterst sportieve wedstrijd beide overtredingen met de mantel der liefde.
Het leverde een door Hans Hanegraaf benutte penalty en 'n op niets uitlopende vrije trap op en we gingen met een 2-1 achterstand rusten.

In de rust, aan de thee sprak de optimistische Hans Hanegraaf : "Zo doorgaan, zij worden moe, wij niet"
Dit bleek echter een verkeerde inschatting, want na rust werden we volledig door Den Dungen overlopen. Onze middenvelders en verdedigers moesten het steeds vaker afleggen tegen hun snellere tegenstanders, zodoende liep Den Dungen uit naar 5-1. Alem 3 kon daar een enkele kans tegenoverstellen, maar Anton Baas trof de Den Dungense doelman op zijn weg.

Na een flitsende seizoensstart, door onze tegenstanders al bestempeld als de favoriet voor de titel, kunnen onze kampioens-aspiraties even de kast in.

Opstelling:

Ben van Boxtel