02-10-2005 Jan van Arckel 3 - Alem 3 1-5

Jan van Arckel 3 - Alem 3 1-5 (1-2)

Ruime overwinning

Het altijd lastige Jan van Arckel 3 (voorheen Jan van Arckel 4) was vandaag onze tegenstander. Een echte derby, en dit betekent doorgaans veel strijd en slecht voetbal...
Maar zoals in de eerste twee wedstrijden speelden we uitstekend, maar we verzuimden dit in doelpunten om te zetten. Meestal valt de goal dan aan de andere kant, het was te danken aan de in grootse vorm verkerende keeper Ben van Boxtel, die moedig de bal van de schoen van 'n doorgebroken Ammerzodense speler pakte, dat Alem 3 niet op achterstand kwam. In de 27e minuut werd dan eindelijk de 0-1 gescoord, Theo alleen voor de Jan van Arckel-doelman gebracht, maakt geen fout en stifte de bal over de keeper in het doel.
Twee minuten naderhand kwam Jan van Arckel alweer op gelijke hoogte. Met 'n uitstekend genomen vrije trap werd de Alemse buitenspelval omzeild en kon Marco Nettenbreiers de bal achter de kansloze Ben koppen.
Omdat Jack Bogers vlak voor tijd een perfecte voorzet van Joop in het Ammerzodense doel kopte gingen we toch met 'n 1-2 voorsprong rusten.

Vlak na de hervatting drong Jan van Arckel aan, op zoek naar de gelijkmaker, maar ze vonden telkens Ben van Boxtel op hun weg, die in de tweede helft niet meer te passeren was.
Nadat de broers Leerintveld nog even in discussie waren gegaan, over 'n vermeende slechte pass... waren beide toch verantwoordelijk voor de 1-3. Een leep balletje van Theo werd door Adri goed afgerond. Hiermee was de wedstrijd feitelijk beslist, want met de actieradius van Wim Steenbekkers hadden we het middenveld in handen. Toen Theo nog twee keer had gescoord, was het tijd voor de lang verwachte publiekswissel van Leon Verhoeven. Werd hem eerder in de wedstrijd nog verboden te wisselen, nu mocht de op zijn tandvlees spelende Leon zich laten vervangen...
Professioneel werd de wedstrijd uitgespeeld en langzaam kruipt Alem 3 naar de kop van de ranglijst.