17-04-2005 Alem 3 - TGG 10 1-2

Alem 3 - TGG 10 1-2 (0-1)

Geen Prijs

TGG 10 kwam vanmorgen op bezoek en er moest gewonnen worden om nog een theoretische kans op het kampioenschap te houden.
Het was vanaf het begin duidelijk dat de nummer 1 tegen de nummer 2 speelde en de neutrale toeschouwer zag twee goed voetballende ploegen die elkaar in de beginfase weinig toegaven.
Een door de Alemse verdediging verkeerd ingeschatte dieptepass werd door de snelle TGG-spits Stevens afgerond. Ook wij kregen enkele kansjes, maar Theo die dubbele mandekking had gekregen kwam niet tot scoren.
Op slag van rust zweefde Alem-doelman Peter van Boxtel a la Jan van Beveren een vrije trap van TGG uit de linkerkruising. Zodat de achterstand bij rust tot één doelpunt beperkt bleef.

Vlak na rust kwam TGG op 0-2, een aanval over rechts met een voorzet naar de tweede paal werd door linkerspits Hübner ingetikt.
Meteen vanaf de aftrap maakten we de aansluittreffer, een in het nauw gebrachte TGG verdediger trapte de bal achter zijn eigen doelman : 1-2.
Onder aanvoering van Bernard Scully, met afstand de beste man op het veld, werd TGG onder druk gezet, wat echter niet tot kansen leidde, omdat de Bossche ploeg erg weinig ruimte weggaf.
In de 89-ste minuut leken we toch nog op gelijke hoogte te komen, na een scrimmage frommelde Wim Steenbekkers de bal in het TGG-doel. Omdat Wim, volgens TGG, de bal met de hand in het Bossche doel had gewerkt, sloeg de vlam nog even in de pan, de Bosschenaren belaagden massaal de overigens voortreffelijk fluitende scheidsrechter van den Boogaard, wat TGG-spits Luc Stevens een rode kaart opleverde.
Het doelpunt werd op advies van de TGG-grensrechter door van den Boogaard geannuleerd.

Door deze nederlaag is een kampioenschap voor het 3e buiten bereik en kunnen we aanstaande zaterdag vrijuit spelen in de derby tegen DSC 7.