12-12-2004 Alem 3 - OJC Rosmalen 10 8-3

Alem 3 - OJC Rosmalen 10 8-3 (4-1)

Herbstmeister !!

Op deze grauwe zondagmorgen stond de topper in de 6e Klasse 628 op het programma. De koploper OJC Rosmalen 10 speelde tegen nummer 2 Alem 3. De winnaar van deze wedstrijd mocht zich "Herbstmeister" noemen.
Ondanks een slecht begin, de eerste 10 minuten waren duidelijk voor OJC, was het Alem dat op voorsprong kwam. Wie anders dan Theo, gestart op het randje van buitenspel scoorde met enige hulp van de OJC-keeper 1-0.
Vlak daarop werd het door Theo 2-0. Op onnavolgbare wijze kapte en draaide hij zich door de OJC-verdediging, pas nadat alle OJC-spelers waren omgevallen, schoof hij de bal in het doel.
Het doelpunt van de maand kwam echter op naam van Wim Steenbekkers, een voortreffelijk lopende aanval (1 keer raken) werd door Wim in een tijd op de pantoffel genomen en schitterend in de kruising geschoten.
OJC kwam door een misverstand in de Alemse defensie al snel op 3-1, voordat Kenny Bogers de ruststand op 4-1 bepaalde.

Na rust kwam OJC erg sterk uit de startblokken en Alem kon niet onder de druk uitkomen, de 4-2 was daarvan het logische gevolg.
Uit een assist van doelman Peter van Boxtel (verre uittrap) wist Kenny met een slim lobje de OJC keeper te verschalken: 5-2. Toch gaf OJC nog niet op, lauw dekken van onze verdedigers werd goed afgestraft en de marge was weer 2 doelpunten.
OJC ging risico's nemen, ze gingen achterin 1 op 1 spelen, levensgevaarlijk tegen een spits als Theo Leerintveld. Goed counterend liepen we door doelpunten van Wim, Kenny en Theo uit naar 8-3